alles wat je moet weten! (2024)

6. Camden Market

De naam doet het al een beetje vermoeden: De Engelse markt. Het begon vroeger met een paar marktkraampjes, vandaag de dag is het niet één markt maar zes! Camden Town, waar Camden Market onderdeel van is, biedt ruimte aan nog vijf andere leuke markten. Camden Lock Market, Stables Market, Buck Street Market, Electric Ballroom, Iverness Street Market en Camden Canal Market zorgen ervoor dat je wel even zoet bent in dit gebied. Op de markt vindt je werkelijk van alles. Kunst, tassen, kleding, schoennen, maar ook electronica en namaakmerken. Pas dus goed op wat je koopt. Verder omvat Camden Canal Market ook een aantal leuke eetgelegenheden, omkomen van de honger zal je dus niet gebeuren.

7. Suck UK – unieke cadeauwinkel

Deze winkel is te vergelijken met de Action in Nederland. Alleen is Suck Uk veel groter, leuker, beter en origineler. Eigenlijk gaat de vergelijking met de Action helemaal niet op, maar toch. De cadeauwinkel unieke cadeau’s voor vrijwel iedere prijs. Van een paar pond tot honderd pond. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Oftewel: neem ook stiekem wat voor jezelf mee! De souvenirs zijn bovendien nergens anders te vinden en allemaal zelf ontworpen, van de producten tot de verpakking! Reden genoeg dus om hier een kijkje te nemen en een extra koffer mee naar huis te nemen. Die zullen ze vast ook wel aanbieden.

Adres: 2122a Westfield Centre en 1.03 OXO Tower

8. Ben’s Cookies

alles wat je moet weten! (1)

Shoppen in Londen op een lege maag is echt een no-go. Het is daarom belangrijk om voor, tijdens en na al dat lopen genoeg suikers tot je te nemen. Bij Ben’s Cookies zorgen ze daar wel voor. Onder Londenaren zijn de zoetwaren van Ben inmiddels een begrip. Inmiddels heeft de beste man meerdere vestigingen in de stad, zo ook in de bekende shopstraten. Vergeet overigens niet alle zestien verschillende soorten koekjes te proberen, anders weet je nooit welke je het lekkerst vindt! De koekjes zijn gemaakt met grote brokken overheerlijke Belgische chocolade. Het zijn dus niet doorsnee Choco chips van de supermarkt! Vergeet overigens niet aantal van deze lekkernijen naar ons op te sturen.

Adres: o.a.: 139 Oxford Street, 13a Piazza, 12 Kensington Arcade en 35-36 Great Marlborough

9. Covent Garden

In aanvulling op Camden Market plaatsen wij graag Covent Garden in dit lijstje. Voorheen enkel groente- en fruitmarkt, tegenwoordig ook leuke een leuke locatie om te shoppen. Midden in de wijk worden vaak bijzondere straatoptredens gegeven: van muziek, tot theater en dans. Rondom zijn verschillende oude en moderne winkels te vinden. Mocht je ’s middags of tegen de avond op zoek zijn naar een geschikt terrasje of restaurant: kijk dan hier eens rond. Covent Garden heeft namelijk een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Vergeet Fish ’n Chips en ga voor Mexicaans, Italiaans of Indonesisch.

10. Westfield London

Als we de website mogen geloven is dit het grootste winkelcentrum van Europa. Nog wel tenminste, want binnenkort is het einde Europa voor Engeland. Hoe dan ook: wij zijn er nog nooit geweest, maar volgens onze uiterst betrouwbare bronnen vind je hier meer dan 300 winkels. Van (jonge) designers tot de welbekende winkelketens als Sting, H&M en Zara. Uiteraard zijn merken als Burberry, Louis Vuitton, Tiffany & Co. ook aanwezig met hun winkels.

Owja, Westfield London geeft ook huisvesting aan een van Europa’s meest high-tech bioscopen. Mocht je tijdens je stedentrip in Londen nog tijd overhebben voor iets dat je ook in ons kikkerlandje kan doen: Westfield London is de plek.

Adres: Ariel Way, White City, London W12 7GF

11. Hamleys

alles wat je moet weten! (2)Iedereen heeft wel eens Home Alone 2: Lost in New York City gekeken. En met eens bedoelen we twintig keer, en met twintig bedoelen we te vaak.We hoeven dus niet uit te leggen wat er in de speelgoedwinkel-scene gebeurt, maar dat zou ook in Hamleys opgenomen kunnen zijn.

De speelgoedzaak van Londen opende in 1760 de deuren met maar één nobel doel: een glimlach laten verschijnen op de gezichten van kinderen. In 1881 werd Hamleys geopend op Regent Street. Oprichter William Hamley is inmiddels al niet meer onder ons, maar zijn nalatenschap wel. De winkel is uniek, ziet prachtig uit en bezorgd niet alleen kinderen een glimlach, maar ook volwassenen.

Enorm leuk om doorheen te lopen en je weer jong en zorgeloos te voelen. Bovendien de perfecte gelegenheid om alvast een origineel cadeau te scoren voor kinderen, neefjes/nichtjes of gewoon jezelf. De winkel kent zeven verdiepingen, dus keuze genoeg! Zorg ervoor dat je niet verdwaalt raakt, want ’s nacht kom je misschien wel Marv en Harry tegen.

Adres: 188-196 Regent Street

Zoals je ziet is Londen uitermate geschikt om te shoppen. Niet alleen barst de stad van kilometers aan winkelstraten, maar ook leuke parken en karakteristiek wijken. Gebruik de metro of Hop-on Hop-off Bus om zo veel mogelijk van de stad te zien tijdens je stedentrip. Mocht je tijdens je dagen in deze bruisende stad nog bezienswaardigheden willen bewonderen, kijk dan eens naar een London Pass om geld en tijd te besparen.

Heb jij nog leuke, bijzondere of mooie locaties die je graag met ons wilt delen? Mail ons dan op info[at]londenaar.nl.

alles wat je moet weten! (2024)
Top Articles
How to Get Pokemon Infinite Fusions?
Foster's Daily Democrat Obituary Archives Search in Dover, New Hampshire | GenealogyBank
Custom Screensaver On The Non-touch Kindle 4
Global Foods Trading GmbH, Biebesheim a. Rhein
Enrique Espinosa Melendez Obituary
Nehemiah 4:1–23
Affidea ExpressCare - Affidea Ireland
Readyset Ochsner.org
Math Playground Protractor
Craigslist Free Grand Rapids
Little Rock Arkansas Craigslist
Cool Math Games Bucketball
George The Animal Steele Gif
Local Collector Buying Old Motorcycles Z1 KZ900 KZ 900 KZ1000 Kawasaki - wanted - by dealer - sale - craigslist
Chic Lash Boutique Highland Village
Midlife Crisis F95Zone
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Daily Voice Tarrytown
Theresa Alone Gofundme
Craigslist In Flagstaff
Grayling Purnell Net Worth
Trivago Sf
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Beryl forecast to become an 'extremely dangerous' Category 4 hurricane
Apple Original Films and Skydance Animation’s highly anticipated “Luck” to premiere globally on Apple TV+ on Friday, August 5
Tu Pulga Online Utah
Busted Mcpherson Newspaper
All Breed Database
Plaza Bonita Sycuan Bus Schedule
§ 855 BGB - Besitzdiener - Gesetze
1979 Ford F350 For Sale Craigslist
Xxn Abbreviation List 2017 Pdf
Ou Football Brainiacs
Giantbodybuilder.com
By.association.only - Watsonville - Book Online - Prices, Reviews, Photos
Gopher Hockey Forum
Vadoc Gtlvisitme App
Los Amigos Taquería Kalona Menu
Lil Durk's Brother DThang Killed in Harvey, Illinois, ME Confirms
Rocketpult Infinite Fuel
#1 | Rottweiler Puppies For Sale In New York | Uptown
Mvnt Merchant Services
Cranston Sewer Tax
This 85-year-old mom co-signed her daughter's student loan years ago. Now she fears the lender may take her house
QVC hosts Carolyn Gracie, Dan Hughes among 400 laid off by network's parent company
All Weapon Perks and Status Effects - Conan Exiles | Game...
Jigidi Free Jigsaw
Leland Westerlund
Tito Jackson, member of beloved pop group the Jackson 5, dies at 70
6463896344
The Goshen News Obituary
Verilife Williamsport Reviews
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5470

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.